Knin: Napad na goste kafića koji su gledali prenos Zvezdine utakmice

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Avg.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knin: Napad na goste kafića koji su gledali prenos Zvezdine utakmice

Goste kafića koji su gledali TV prenos utakmice Jang bojs - Crvena zvezda u mestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutim je bilo i žena i dece, javili su hrvatski mediji.

Kako je preneo zagrebčki Jutarnji list, sinoć se u Uzdolju, selu u opštini Biskupija pokraj Knina u kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa dogodio incident, a prema navodima potrtala Feral news, pet povređenih je prevezeno u bolnicu u Kninu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Među njima je i vlasnik kafića koji je dobio udarac flašom u glavu i njegova supruga, te jedno devetogodišnje dete.

Portal Feral njuz javio je da se sličan incident dogodio i u Đevrskama, u opštini Kistanje, gde je u kafiću u kojem se gledala utakmica došlo do provokacija, uglavnom na nacionalnoj osnovi.

Šibenska policija je jutros potvrdila da su se desila oba ova incidenta, navodeći u saopštenju da je "u mestu Uzdolje, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta, a tom prilikom pet osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik".

"Tokom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje", navela je policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.