Hrvatska: Za ubicu svoje dece Tužilaštvo traži istražni zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021, 09:46

Hrvatska: Za ubicu svoje dece Tužilaštvo traži istražni zatvor

Ubica troje svoje maloletne dece Haralad Kopic biće danas ispitan u Državnom tužilaštvu u Zagrebu, koje traži da mu se odredi istražni zatvor.

Zvanično, ubica je uhapšen sinoć nakon što je otpušten iz psihijatrijske bolnice Vrapče.

Tamo je doveden ranije tokom dana nakon izlaska iz bolnice "Sestara milosrdnica", u kojoj je hospitalizovan jer je u noći brutalnog zločina pokušao da izvrši samoubistvo.

Hina prenosi da su u policiji rekli da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kopic sposoban za saslušanje i kao stranom državljaninu biće mu određen prevodilac.

Kopic (56) je osumnjičen da je u noći s petka na subotu u naselju Mlinovi u Zagrebu ubio svoje troje maloletne dece i potom pokušao samoubistvo.

U vreme zločina majka dece nije bila u Zagrebu, a deca su vikend provodila s ocem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ubojica troje djece prespavao u policiji, Tužilaštvo traži istražni zatvor

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2021

ZAGREB - Ubica troje svoje maloljetne djece Haralad Kopic biće danas ispitan u Državnom tužilaštvu u Zagrebu, koje traži da mu se odredi istražni zatvor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.