Hrvatska: Veteranu smetao dečiji rođendan, razneo svoju kuću

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Veteranu smetao dečiji rođendan, razneo svoju kuću

U hrvatskom gradu Opuzenu, na jugu Dalmacije, rano jutros okončana je se višečasovna drama koju je izazvao ratni veteran aktiviranjem plinske boce u svojoj kući i izazivanja eksplozije i požara, a razlog je bila svađa zbog proslave dečijeg rođendana u susedstvu.

Prema pisanju "Slobodne Dalmacije", radi se o osobi koja je već pravila probleme, a HRT je objavio da je u pitanju ratni veteran 116. Neretvanske brigade koji je oboleo od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Portal index.hr prenosi pisanje lokalnih medija da je juče popodne taj 49-godišnji muškarac pretio, a potom i aktivirao plinsku bocu, a na mesto događaja odmah su izašli pripadnici policije iz Metkovića, vatrogasci i Hitna pomoć.

Muškarac se popeo na deo krova kuće, a prilikom policijske intervencije, oštrim predmetom je ranio policajca koji je prebačen helikopterom u KBC Split, a još jedan policajac je lakše povređen.

Posle 23 časa sinoć na teren su izašli pripadnici specijalne policije sa zadatkom da muškarca skinu sa krova.

Portal navodi da je sve navodno počelo zbog dečijeg rođendana u susedstvu, jer je ratnom veteranu smetalo glasno dečije veselje. Izbila je svađa, susedi su pozvali policiju, nakon čega je krenula drama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gotova drama u Opuzenu: Zbog dječijeg rođendana napao policiju i zapalio kuću

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2018

OPUZEN - U hrvatskom gradu Opuzenu, na jugu Dalmacije, rano jutros okončana je višečasovna drama koju je izazvao ratni veteran aktiviranjem plinske boce u svojoj kući i izazivanja eksplozije i požara, a razlog je bila svađa zbog proslave dječijeg rođendana u komšiluku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.