Haos u Mojkovcu: Odbornik DPS-a pretukao čelnika Demokratske Crne Gore?

Izvor: BKTV News, 22.Nov.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Mojkovcu: Odbornik DPS-a pretukao čelnika Demokratske Crne Gore?

Demokratska Crna Gora optužila je odbornika DPS u SO Mojkovac i odborničkog kandidata ove partije, da je vređao, pretio i potom tukao čelnika ove partije.

Inače, u Mojkovcu, rodnom mestu premijera Duška Markovića, vodi se teška preizborna borba, a DCG je dostavila i video zapis navodne tuče.

"Nakon Gorana Stanišića, aktiviste DPS, koji je pre mesec dana verbalno napao najviše funkcionere Demokrata ispred kancelarije Demokratske Crne Gore u Mojkovcu i pretio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da će baciti bombu na te prostorije, nakon braće Duška Markovića koji su pretili i vređali mlade aktiviste Demokrata, kao i novinara Dana, danas su mladi aktivisti Demokratske Crne Gore bili predmet brutalnog fizičkog i verbalnog napada od strane aktuelnog odbornika DPS u SO Mojkovac i njihovog kandidata za odbornika na predstojećim izborima. Naime, Dejan Krgušić, šesti na odborničkoj listi DPS-a u Mojkovcu i, po našim saznanjima, jedan od glavnih operativaca potpredsednika DPS Duška Markovića za neregularne i nečasne aktivnosti u ovoj opštini, zaustavio je vozilo u kojem su se nalazili naši mladi aktivisti koji su realizovali kampanju "od vrata do vrata", i prvo se verbalno obrušio na njih, terajući ih, a zatim i fizički nasrnuo na njih. Više puta im je uputio pretnje rečima "Mršte odavde“, da bi potom više puta udario pomoćnika direktora Demokrata, Momčila Lekovića", navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni tvrde da "ceo Mojkovac zna da je akter ovog nečasnog postupanja, iako aktuelni odbornik DPS, poznat po kupovini ličnih karata u korist DPS i u ranijim izbornim ciklusima, i da je u srodstvu s Ivanom Delićem, bezbednosno interesantnom osobom, koja je bila desna ruka Svetozara Marovića".

Demokrate su javno pozvale Vrhovnog državnog tužioca, Ivicu Stankovića, da bez odlaganja obezbedi preduzimanje neophodnih aktivnosti i radnji iz nadležnosti Državnog tužilaštva na procesuiranju postupka krivičnopravne odgovornosti i privođenja pravdi nasilnika u liku aktuelnog odbornika i odborničkog kandidata Demokratske partije socijalista.

Ðukanović najavio moguću kandidaturu na predsedničkim izborima

DPS bez komentara

U sedištu OO DPS Mojkovac, rekli su da je predsednik Dragan Mrdak "tu, ali na sastanku", a predsednik Opštine Mojkovac Dejan Medojević, nosioc liste DPS za nedeljne izbore u Mojkovac nije se javljao na telefon.

O ovoj ČITULJI u crnogorskim novinama BRUJI CEO REGION!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.