HAOS u Podgorici: Policija bacila SUZAVAC I ŠOK BOMBE na mladiće koji su oslikali mural na Zlatici, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA, preti opasnost od sukoba!

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2020, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS u Podgorici: Policija bacila SUZAVAC I ŠOK BOMBE na mladiće koji su oslikali mural na Zlatici, okupljeni UZVRATILI KAMENICAMA, preti opasnost od sukoba!

Policija je u naselju Zlatica, gde je naslikan mural-trobojka, intervenisala u subotu veče, pokušavajući da rastera mladiće i decu koji su bili tu okupljeni POLICIJA je u naselju Zlatica, gde je naslikan mural- trobojka, intervenisala u subotu veče, pokušavajući da rastera mladiće i decu koji su bili tu okupljeni i čuvali trobojku od skrnaavljenja.Kako ih nisu rasterali prvo su bacila suzavac na mirne građane, kazao nam je jedan od mladića, koji o svemu obaaveštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << javnost prenosima na fejsbuk profilima. Ubrzo je Policija intervenisala i šok bombama! na to su oko 21.10 časova građani uzvratili kamenicama na atak policije! Građani se okupljaju u sve većem broju i preti opasnost od sukoba većih razmera... Brutalna intervencija policije verovatno je usledila posle reakcija javnosti i ismevanja policajaca, koje su mladići hladno odstranili sa mesta na kome su oslikavali mural, pozovajući se na zakonske odredbe koje im omogućavaau da to čine, jer je reč o crnogorskoj zastavi iz vremena kralja Nikole.Tokom intervencije privedeno je više mladića koji su branili trobojku u ovom podgoričkom naselju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: Policija bacila suzavac i šok bombe u akciji uklanjanja crnogorske trobojke VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2020

Na Zlatici u Crnoj Gori policija interviše u akciji uklanjsnja crnogorske trobojje, a zlatička omladina im se suprostavlja i brani svoj mural, piše in4s...Prisutne su jake policijske snage, ali i veliki broj omladine, koja brani svoju trobojku, prenosi portal In4s...Kako naglašavaju, ovo je trobojka...

Nastavak na B92...

Podgorica: Prekrečena trobojka, građani se razilaze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2020

U podgoričkom naselju Zlatica večeras je došlo do incidenta, kada je policija bacila suzavac na građane koji su branili trobojku oslikanu na muralu u tom naselju od pripadnika komunalne policije koji su došli da je prekreče, što su na kraju i učinili...Policija je okupljenima prethodno izdala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.