Grabar Kitarovićeva ipak dolazi na Vučićevu inauguraciju

Izvor: RTS, 20.Jun.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar Kitarovićeva ipak dolazi na Vučićevu inauguraciju

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović ipak će prisustvovati inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića 23. juna, a tom prilikom biće održan i kraći susret dvoje predsednika, potvrđeno je iz kabineta hrvatske predsednice, prenosi "Hina".
Predsednica Grabar Kitarović izjavila je nedavno u razgovoru za riječki Novi list da u Vučiću "napokon" ima pravog sagovornika za iskrene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i otvorene razgovore.

"Sada smo predsednik Vučić i ja kolege i napokon imam pravog sagovornika za iskrene i otvorene razgovore. Ne trebamo glumiti prijateljstvo, nego rešavati otvorena pitanja i graditi odnose korak po korak", rekla je hrvatska predsednica.
Kako se navodi, iz kabineta je najavljeno da će Grabar Kitarovićeva posle 25. juna, dve nedelje ići na fizikalnu terapiju zbog bolova u kičmi, ali da zbog toga neće morati da ide na operaciju.
Ranije danas, Televizija N1 emitovala je iz centra u Zagrebu i u Beogradu različite informacije o dolasku predsednice Hrvatske na inauguraciju predsednika Srbije. 
Na portalu N1 televizije sa sedištem u Zagrebu objavljeno je da ona dolazi, a portal N1 iz Beograda objavio je dvadesetak minuta ranije – da je njen dolazak neizvestan, zbog zdravstvenih problema.
Preneti  su i navodi iz njenog kabineta da se bol koji trpi hrvatska predsednica širi duž desne ruke, te da odranije ima problema i u donjem delu kičme i da Grabar Kitarovićeva sa terapijom počinje u ponedeljak.
Posle toga, i hrvatski N1 je na portal stavio da Grabar Kitarovićeva ima tegobe, ali ne i – a ne dolazi u Beograd.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.