Dvojica mladića propala kroz ogradu na šetalištu u Herceg Novom

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica mladića propala kroz ogradu na šetalištu u Herceg Novom

Dvojica mladića iz Herceg Novog zadobila su lakše telesne povrede rano jutros kada su propala kroz ogradu Šetališta pet Danica na plato za barke na Škveru. Oni su pali sa visine od 2,5 metra, povredili glavu i dobili ogrebotine po telu, prenosi RTCG. 
Kako navodi Radio Jadran, ovo je drugo "propadanje" šetača za godinu dana, koji ne znaju da je ograda u veoma lošem stanju i da se na nju ne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi trebalo naslanjati. 

Sličan slučaj desio se prošlog leta na delu Šetališta kod Vojničkih banja, kada su momak i devojka pali sa visine od pet metara.
Na ogradi, koja je korodirala na jednom delu šetališta neko vreme je bila crvena traku kao upozorenje da se na nju ne treba naslanjati. U međuvremenu jedan deo ograde je ojačan, a drugi tek očekuje sanacija. 
Zaštita ili traka upozorenja u međuvremenu je pokidana i a nova nije postavljena.
U Komunalnoj policiji kazali su Radiju Jadran da će staviti na Škveru  traku s upozorenjem na opasnost, te da će dati nalog Morskom dobru da sanira ogradu, jer je ona u zoni Morskog dobra.
Direktor JP "Morsko dobro" Predgrag Jelušić kaže da je održavanje zone morskog dobra, po zakonu, u nadležnosti lokalne uprave. Međutim, bez obzira na to, oni su opredelili 60 hiljada evra za ovu godinu za sanaciju ograde na Šetalištu Pet Danica. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DVOJICA MLADIĆA PROPALA KROZ OGRADU U HERCEG NOVOM: Pali sa visine od 2,5 metra, povredili glave

Izvor: Kurir, 12.Avg.2019

Dvojica mladića iz Herceg Novog zadobila su lakše telesne povrede rano jutros kada su propala kroz ogradu šetališta pet Danica na plato za barke na škveru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.