Državljanin Srbije uhapšen zbog ubistva kod Zagreba

Izvor: B92, 25.Jan.2021, 12:10

Državljanin Srbije uhapšen zbog ubistva kod Zagreba

Zagreb -- Zbog ubistva žene stare 71 godinu u u selu nadomak Pregrade, zagorska policija uhapsila je državljanina Srbije starog 69 godina.

Prema prvim informacijama, zločin se dogodio u vikendici ubijene žene prošle sedmice, u noći sa četvrtka na petak.

Nesrećna je žena, nezvanično saznaje Jutarnji, tupim predmetom je udarana do smrti.

Nezino telo prevezeno je u Zavod za sudsku i medicinu i kriminalistiku na Šalati na obdukciju, a muškarac, s kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poslednjih godinu, dve živela je priveden.

Policija je zbog sumnje na ubistvo uhapsila državljanina Srbije koji nije imao prebivalište i boravište u Hrvatskoj, ali je već tu živeo neko vreme.

Policija je došla do njega zahvalujući otisku prsta koji je dao u SUP-u još davne 1970. godine.

Istražiteljima je rekao kako ga je žena 21. januara u 3.30 napala kuhinjskim nožem, on je uzeo cepanicu i udarao je po glavi, kao i da se posle toga više ničega ne seća.

Inače, par je živeo u Zagrebu, ali nakon što im je kuća oštećena nakon potresa u Petrinji, preselili su se u Zagorje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAPALA ME JE NOŽEM, UZEO SAM CEPANICU..." Srbin uhapšen zbog brutalnog ubistva žene u Hrvatskoj, tvrdi da je ona nasrnula na njega

Izvor: Blic, 25.Jan.2021

Muškarac iz Srbije star 69 godina uhapšen je u Hrvatskoj zbog sumnje da je ubio 71-godišnju penzionerku u selu Pregrade.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.