Izvor: RTS, 16.Jul.2020, 11:42

Drama u Derventi, policija u poslednjem trenutku sprečila čoveka da izvrši samoubistvo vešanjem

Policijski službenici iz Dervente sinoć su, 15 minuta pre ponoći, spriječili D.J. iz tog grada da izvrši samoubistvo vešanjem.
Policijskoj stanici Derventa je oko 22.35 sati prijavljeno je da se iz stana udaljio muškarac (38) i izjavio da se više neće vraćati.
Policajci su odmah počeli da obilaze teren, a potom su dobili anonimnu prijavu da je u ulici 1. maja u Derventi uočena prijavljena osoba s konopcem u ruci i da verovatno namerava da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se samopovredi.
"Policijski službenici su se odmah uputili na navedenu lokaciju prilikom čega su uočili navedeno lice na stablu, nakon čega su mu oprezno prišli zadržali ga rukama u položaju da se ne može namjerno osloboditi od grane za koju se držalo, te oslobodili kraj konopca koji je bio vezan oko vrata, a zatim ga bezbedno spustili na tlo", saopšteno je iz PU Doboj.
Muškarac je prevezen u Dom zdravlja Derventa, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na lečenju.
Policijska uprava Doboj zahvalila se građanima na saradnji tokom akcije spasavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POLICAJCI SPREČILI TRAGEDIJU Muškarac (38) otišao od kuće, pronađen na drvetu sa KONPCEM OKO VRATA

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Prava drama sinoć se odigrala u Derventi nakon što je policiju pozvao šokirani otac muškarca (38) koji je otišao iz porodičnog stana i rekao da se više nikada neće vratiti. U pitanju su bile sekunde koje su nesrećno muškarca delile od smrti koja je sprečena zahvaljujući saradnji građana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.