Dragičević se nalazi u Hrvatskoj, zatražio politički azil u Austriji?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragičević se nalazi u Hrvatskoj, zatražio politički azil u Austriji?

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida, zatražio je politički azil u Austriji, naveo je portal Infosrpska pozivajući se na bezbednosne izvore.

Dragičević se od 31. decembra nalazi u bekstvu, a 7. januara oglasio se video-porukom sa nepoznate lokacije.

Kako portal prenosi, Dragičević se nalazi u Hrvatskoj i ne namerava da se vrati u BiH.

Policijska uprava Banjaluka pokrenula je 31. decembra prošle godine potragu za šest lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog nereda počinjenih nakon protestnog okupljanja na Trgu Krajine u Banjaluci koja je održana u organizaciji grupe "Pravda za Davida".

Policija je nakon nereda uhapsila nekoliko lica, dok su neki od izgrednika pobegli, a među onima koji su izbegli hapšenje je i Davor Dragičević.

Portal Infosrpska takođe prenosi, pozivajući se na diplomatske izvore, da se Davor Dragičević jedno vreme krio u Ambasadi Velike Britanije u BiH, koja se 1. januara oglasila saopštenjem u kojem tvrdi da se on ne nalazi u toj ambasadi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa “Pravda za Davida” DEMANTUJE da je Davor Dragićević zatražio AZIL U AUSTRIJI

Izvor: Blic, 12.Jan.2019

Informacija da je Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida, zatražio politički azil u Austriji - nije tačna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.