Sud zabranio pisanje o radu Poliklinike iz Zagreba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2021, 18:45

Sud zabranio pisanje o radu Poliklinike iz Zagreba

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je da će po hitnom postupku smijeniti upravno vijeće Poliklinike za zaštitu djece, a nakon odluke suda u glavnom gradu Hrvatske da zabrani pisnje neprofiog portala o njenom radu. Niti 24 sata nakon što je javnost saznala da je zagrebački Općinski građanski sud na traženje Poliklinike za zaštitu djece i mladih donio odluku kojom se do pravomoćnog okončanja svih postupaka zabranjuje svako dalje pisanje neprofitnog portala h-alter o radu te...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Direktoka zagrebačke poliklinike za decu podnela ostavku pošto je tražila zabranu pisanja o sebi

Izvor: Danas, 23.Sep.2021

Direktorka zagrebačke Poliklinike za zaštitu dece i mladih Gordana Buljan Flander večeras je putem medija podnela ostavku na tu poziciju pošto se našla na udaru kritika zbog zahteva da se sudski zabrani pisanje portala H-Alter o njoj i Poliklinici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.