Crnogorsko ministarstvo: Niko nije razgovarao o osnivanju “paktova” protiv bilo koje države

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorsko ministarstvo: Niko nije razgovarao o osnivanju “paktova” protiv bilo koje države

Zvaničnici Crne Gore nisu ni sa kim razgovarali o osnivanju "paktova" protiv bilo koje države u regionu, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova, prenose podgorički mediji.

Vicepremijer Kosova Enver Hodžaj je, kako su preneli mediji, kazao da je razgovarao s čelnicima Crne Gore, Hrvatske i Makedonije o osnivanju "pakta koji bi se suprotstavio Srbiji".

Ministarstvo spoljnih poslova u Podgorici kaže da zvaničnici Crne Gore nisu ni sa kim vodili razgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o osnivanju bilo kakavih "paktova" protiv bilo koje države u regionu.

"Crna Gora je posvećena razvijanju najboljih mogućih odnosa sa svim državama regiona, zasnovanih na principima međusobnog poverenja i poštovanja", saopštilo je Ministarstvo.

Istaklo je da se Crna Gora zalaže za stabilan, siguran i prosperitetan region, utemeljen na evropskim vrednostima.

"Jačanje regionalne saradnje i dobrosusedskih odnosa jedan je od prioriteta spoljne politike Crne Gore", poručilo je Ministarstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.