Crna Gora: Dvije osobe preminule, registrovano 30 novih slučajeva koronavirusa 

Izvor: VOA, 15.Avg.2020, 18:23

Crna Gora: Dvije osobe preminule, registrovano 30 novih slučajeva koronavirusa 

Dvije osobe su preminule a laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ) registrovale 30 novooboljelih od koronavirusa u posljednja 24 časa, saopštili su zvaničnici. “Od poslednjeg presjeka Institutu su prijavljena dva smrtna ishoda i to kod pacijenata iz Berana i Podgorice, rođenih 1960. i 1950. godine a koji su liječeni u OB Berane odnosno Kliničkom centru Crne Gore”, navodi u saopštenju IJZ. Zajedno sa danas preminulim pacijentima, od početka juna ukupno je registrovano 66 smrtnih slučajeva povezanih sa Kovidom 19,  dok je od početka epidemije umrlo 75 Kovid pozitivnih pacijenata.  U međuvremenu, Institutu za javno zdravlje prijavljen je oporavak 78 pacijenata, pa je sada u Crnoj Gori 1055 aktivnih slučajeva Kovida 19. Prema zvaničnoj statistici, od početka epidemije ukupno je u zemlji registrovano 3960 slučajeva infekcije koronavirusom.  

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Od korone u Crnoj Gori preminule dve osobe, 30 novozaraženih

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2020

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, od poslednjeg preseka, završile su PCR analizu 222 uzorka na novi koronavirus, među kojima je otkriveno 30 novopozitivnih slučajeva infekcije, dok su dve osobe preminule..."Od poslednjeg preseka Institutu su prijavljena dva smrtna ishoda i to kod...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.