Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 19:42

Amfilohije negativan na koronavirus

Mitropolija crnogorsko-primorska saopštila je da je test mitropolita Amfilohija na koronavirus koji je danas uzrokovan negativan.
"Danas je rađen i ultrazvuk srca koji je pokazao u potpunosti uredan nalaz i neoštećen srčani mišić. Ohrabrujuće je i to što su i ostali vitalni parametri i dalje stabilni", navodi se na sajtu Mitropolije crnogorko-primorske.

Kako je saopšteno, zdravstveno stanje nalazi su u konstantnom blagom poboljšanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Svakako, proces oporavka mitropolita Amfilohija i dalje traje. Neophodno je sanirati posledice koje su izazvane koronavirusom, prije svega upalu pluća koja je već nekoliko dana u povlačenju", navodi Mitropolija. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Amfilohije negativan na koronavirus, ambasador Srbije posredovao u nabavci leka

Izvor: Beta, 20.Okt.2020

Mitropolit crnogorsko primorski Srpske pravoslavne crkve (SPC) Amfilohije koji se od 6. oktobra leči u Kliničkom centru negativan je na koronavirus, saopšteno je iz Mitropolije.Amfilohije je danas testiran, a test na koronavirus koji je uzorkovan bio je negativan."Danas je rađen i ultrazvuk srca...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.