Alarmirana policija, građani u panici! Naređena nitna evakuacija zaposlenih!

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmirana policija, građani u panici! Naređena nitna evakuacija zaposlenih!

"Lopovi! Ostavio sam vam bombu!"

Jedna od glavnih, današnjih tema u razgovoru zaposlenih u zgradi Opšine Vogošća jeste slučaj vezan za pronalazak poruke u kojoj je neko naznačio kako je u ovoj ustanovi ostavljena bomba.

Politička bomba u Srbiji! Lider DS-a prelazi u SNS, hoće da bude novi predsednik opštine!

Naime, prethodnog dana u zgradi Opšine Vogošća, na stolu u kabinetu Edina Smajića, načelnika opšine, uočen je papir sa natpisom "Lopovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ostavio sam vam bombu". Nakon što ju je uočilo osoblje koje obavlja higijenske usluge, alarmirana je policija, a zaposlenima je naređeno da napuste zgradu ove institucije.

Eksplozija! Bačena bomba na ambasadu Mjanmara! (FOTO)

Malo ko je od zaposlenih u Opšini Vogošća želeo da govori na ovu temu. U službi za odnose sa javnošću MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je kako oni nisu primili dojavu o ovom slučaju.

Avaz.ba nezvanično saznaje da je ovu poruku ostavio jedan od dečaka koji je tokom dana boravio u kabinetu načelnika Opšine Vogošća. Šala ili neka skrivena poruka teško je znati.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.