Abazović: Crna Gora otvorena za ulaganja sa Bliskog istoka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 14:36

Abazović: Crna Gora otvorena za ulaganja sa Bliskog istoka

Predsednik crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović razgovarao je danas sa Abdulom Muhamedom Matar Lahej Alfalasijem, predsednikom i osnivačem Ajana Holding grupe, renomiranim svetskim investitorom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Nemanjom Jovanovićem, direktorom NIOUM General trading, koja je integralni deo pomenute grupacije.

Iz vlade je saopšteno da je na sastanku razmatrana realizacija projekata u Budvi, Ulcinju i na severu Crne Gore, za koji su zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pomenuti investitori.

Premijer je tokom razgovora sagovornike upoznao sa potencijalima Crne Gore, naročito u oblasti zdravstvenog turizma i infrastrukture, ističući istovremeno da je Crna Gora otvorena za investicije sa Bliskog istoka. Investitori su iskazali oduševljenje prirodnim lepotama Crne Gore, navodeći da im je plan da obiđu više opština kako bi se na licu mesta uverili u potencijale sa kojima naša država raspolaže, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.