Zorica Brunclik: Nikad se ne bih obukla kao Neda Ukraden, ne priliči mojim godinama

Izvor: Story, 03.Jul.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik: Nikad se ne bih obukla kao Neda Ukraden, ne priliči mojim godinama

Zorica Brunclik, prepoznatljiva po svojoj pink kosi, je često na meti modnih stručnjaka

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik priznala je da vrlo izbirljiva što se tiče garderobe.

- Ne volim da pričam o tome koliko košta garderoba iz mog ormara, ali poznato je da ne štedim kada su u pitanju dobri odevni komadi. Stilizuje me ćerka, modna blogerka Zlata, i njoj u potpunosti verujem - kaže Zorica Brunclik i napominje da je ne zanimaju negativni komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << modnih stručnjaka.

Na pitanje šta nikad ne bi obukla, odgovara da joj ne prija neukus.

- Jedinu stvar koju nikad ne bih obukla jeste bodi. Smatram da nisam građena za tako nešto, ali i da to ne priliči mojim godinama - dodaje kroz smeh.

Neke njene koleginice oblače upravo tako kako je ona navela, na primer Neda Ukraden dok je učestovala u šouu Tvoje lice zvuči poznato, pevačica je rekla:

- Ja se ne bih tako obukla! I više nemam komentar na tu temu.

Pogledajte i intervju koji je Zorica Brunclik dala za Story:



Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.