Znate li kako se zaista zove maleni princ Džordž?

Izvor: Story, 13.Sep.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li kako se zaista zove maleni princ Džordž?

Maleni princ Džordž, prvorođeni sin britanskog kraljevskog para, princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, trenutno je najpoznatiji četvorogodišnjak na svetu i svakodnevno nas oduševljava svojom pojavom. Ali još uvek postoje neke stvari koje ne znamo o nasledniku britanske krune. Ovih dana princ Džordž je u centru medijske pažnje jer je krenuo u školu, a sem ... The post Znate li kako se zaista zove maleni princ Džordž? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Uhapšena žena: Princ Džordž bio u opasnosti?!

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017

Škola koju princ pohađa je pozvala policiju zbog sumnje da je došlo do provale..Nepoznata žena koja navodno ima 40 godina, uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da nedozvoljeno uđe u školu koju pohađa princ Džordž, sin princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton...Policija je pozvana i odmah...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.