Zbog tebe sam pukla naskroz: Milica Todorović jedva zadržala suze (video)

Izvor: Story, 28.Nov.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog tebe sam pukla naskroz: Milica Todorović jedva zadržala suze (video)

Za Milicu Todorović se oduvek znalo da odlično peva i fantastično glumi. Međutim, ona je u svojoj novoj pesmi dokazala da je prevazišla sebe! Baladu “Ljubav manje” je otpevala sa posebnom emocijom, a svi koji su videli spot, fascinirani su njenom glumom. Milica Todorović se preselila u elitni kraj, prvi komšija joj je pevač sa ... The post Zbog tebe sam pukla naskroz: Milica Todorović jedva zadržala suze (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ZBOG TEBE PUKLA SAM NASKROZ: Milica Todorović u novoj baladi JEDVA ZADRŽALA SUZE

Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2019

Za Milicu Todorović se oduvek znalo da odlično peva i fantastično glumi. Međutim, ona je u svojoj novoj pesmi dokazala da je prevazišla sebe! Baladu “Ljubav manje” je otpevala sa posebnom emocijom, a svi koji su videli spot, fascinirani su njenom glumom. Miličin baršunasti vokal ostaće još...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.