Završena Beogradska nedelja restorana sa posetom od 10.000 gostiju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Okt.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena Beogradska nedelja restorana sa posetom od 10.000 gostiju

Za sedam dana koliko je trajala Nedelja restorana u 50 odabranih ugostiteljskih objekata širom Beograda posluženo je više od 10.000 set menija. Pažljivo odabrani restorani i jelovnici šefova kuhinja imali su na meniju: meso, ribu, pastu, burgere, egzotične ukuse Dalekog Istoka, ali i vegetarijanske specijalitete.

Beograd je ovogodišnjim festivalom stavljen na mapu svetskih metropola u kojima se održava ova manifestacije održava već dve i po decenije. Mnogobrojni domaći gosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ali i turisti koji posećuju prestonicu, uživali su prepunim restoranima i gastronomskim specijalitetima. Na osnovu prvih komentara korisnika i ugostitelja sa nestrpljenjem se očekuje naredna gurmanska manifestacija Beogradska nedelja restorana.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.