ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Institucije moraju da rade svoj posao u skladu sa zakonom! Kao građanin i majka saosećam sa porodicom Dragičević zbog tragedije!

Izvor: Kurir, 25.Dec.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Institucije moraju da rade svoj posao u skladu sa zakonom! Kao građanin i majka saosećam sa porodicom Dragičević zbog tragedije!

Komentarišući današnje događaje na Trgu Krajine u Banjaluci, predsednica RS Željka Cvijanović poručila je da institucije treba da rade svoj posao u skladu sa zakonskim okvirima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Institucije moraju da rade u skladu sa zakonom! Kao građanin i majka saosećam sa porodicom Dragičević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018

Skupovi podrške privedenom Davoru Dragičeviću, ocu nastradalog Davida, traju čitavog dana i kulmninirali su večerašnjim okupljanjem ispred Hrama Hrista Spasa u Banjaluci..Komentarišući današnje događaje na Trgu Krajine u Banjaluci, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović poručila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Cvijanović o dešavanjima u Banjaluci

Izvor: B92, 26.Dec.2018, 08:26

Predsednica RS Željka Cvijanović je, komentarišući događaje u Banjaluci, poručila da institucije treba da rade svoj posao u skladu sa zakonskim okvirima...Ona je na Radioteleviziji Republike Srpske rekla da je reč o policijsko-tužilačkoj akciji i da ne može da ocenjuje njenu opravdanost, jer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.