ZDRAVKO KEVREŠAN kreativni direktor agencije DRIVE

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Mar.2022, 15:26

ZDRAVKO KEVREŠAN kreativni direktor agencije DRIVE

Sa više od 12 godina iskustva u strateškoj kreativi, brand dizajnu, art direkciji i menadžmentu, Zdravko Kevrešan postavljen je na poziciju kreativnog direktora agencije Drive.

Drago mi je što ću imati priliku da još bilže sarađujem sa fantastičnim timom Drive-a i da ćemo zajedno još više unapređivati kreativni proizvod agencije. Drive posluje deset godina i u sledeću dekadu ulazimo sa još više strasti, hrabrosti i posvećenosti da istražujemo nove mogućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da postavljamo prava pitanja i da idemo korak dalje nego juče” kaže Zdravko Kervešan.

Zdravko je radio u McCann agencijama u Skoplju i Beogradu, a 2019.godine postao je deo agencije Drive. Tokom svoje profesionalne karijere bio je deo kreativnih timova koji su kreirali i realizovali zapažene kampanje koje su osvojile neke od najprestižnijih nagrada na lokalnim, regionalnim i međunarodnim festivalima kao što su Golden Drum, Eurobest, Mixx, SoMoBorac, Kaktus, UEPS i druge. Značajan deo iskustva stekao je radeći s velikim brojem klijenata iz različitih kategorija (Mastercard, The Coca-Cola Company, Carlsberg, L’Oréal, Delhaize Maxi, Bambi Plazma, Telekom Srbija, Heineken, Skopsko Pivo, Raiffeisen Bank, BMW itd) kontinuinirano radeći na razvoju njihovog poslovanja i brendova.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Mihaela Pavlović preuzela poziciju kreativne direktorice agencije Future DDB

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Mar.2022, 14:06

ZAGREB – Agencija s dugogodišnjim regionalnim iskustvom osnažuje svoje kreativne redove u Hrvatskoj...Mihaela Pavlović nova je kreativna direktorica marketinške agencije Futura DDB. Mihaela iza sebe ima više od 20 godina iskustva u komunikacijskoj industriji, a kreirala je kampanje za vodeće...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.