Webinar: Kako skalirati online prodavnicu bez ulaganja u reklame – Aleksandar Gligorić

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Apr.2020, 09:54

Webinar: Kako skalirati online prodavnicu bez ulaganja u reklame – Aleksandar Gligorić

O Webinaru:

Glorify Balkan ti donosi webinar na kom ćeš saznati tri konkretne strategije koje su Aleksandru omogućile da njegova prodavnica ostvaruje petocifreni profit nedeljno.

Cilj webinara je da učesnicima omogući praktično znanje iz oblasti drop shipping a i uputi ih na konkretne strategije koje donose stvaran novac.

1. Saznaćete koje su to tri strategije koje su Aleksandru donele petocifreni nedeljni profit;

2. Kako je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << generiše 700.000 poseta na sajtu bez ijednog uloženog dinara;

3. Kako osvojiti kupca i naterati ga da se vraća;

Čućete konkretne savete, strategije i akcije koje donose rezultate. Svaki savet je Aleksandar godinama uspešno primenjivao u svom poslovanju. Naučićete kako da izbegnete tipične greške u svakodnevnom radu.

O predavaču

Aleksandar je prvi put počeo da se bavi drop shippingom 2006. godine i od tada ne spušta gard!

Jedan je od najuspešnijih drop shippera sa ovih prostora sa nedeljnim obrtom od oko 21.000 $.

Bavi se joši community managmentom, fotografijom, zaljubljenik je u pisanje i osnivač je par svetski poznatih brendova. Radio je za neke od svetskih faca, poput Leonarda DiCapria, Jamie Foxa, Reese Whiterspoona..

Prijava

Prisustvo Webinaru je potpuno besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna!

Rezerviši svoje mesto klikom na sledeći link: balkan.glorifyapp.com/aleksandar-gligoric-webinar

Webinar se održava u četvrtak, 30. aprila sa početkom u 19:00h.

O Glorify Balkan Zajednici

Glorify Balkan – eCommerce & Dropshipping zajednica Balkana okuplja eCommerce entuzijaste na teritoriji Balkana u cilju edukacije o svim aspektima razvijanja i skaliranja poslovanja prodaje putem interneta kako bi iznedrla novu generaciju preduzetnika koji će direktno uticati na našu sredinu.

Zajednicu su podržali Nova Iskra, BalkanUp, Media-Marketing, Marketing Mreža, Advertiser Serbia, Digitalizuj.me i Webiz. Zajednica trenutno broji preko 1000 članova.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.