W+K: Sarađivaćemo samo sa klijentima koji podržavaju BLM pokret

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Jun.2020, 13:41

W+K: Sarađivaćemo samo sa klijentima koji podržavaju BLM pokret

Iako je agencija Wieden + Kennedy provela poslednje nedelje kreirajući kampanje za klijente koji podržavaju pokret „Black Lives Matter“ – uključujući Nike i McDonald’s, ova agencija nije objavila svoje zvanično saopštenje sve do juče.

U videu animiranog teksta koji je kreiran za Instagram, agencija izričito izjavljuje da neće raditi sa klijentima, zaposlenima ili partnerima koji ne podržavaju pokret „Životi crnaca su važni“ (Black Lives Matter).

Životi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << crnaca su važni. Ovo nije kontroverzna izjava“, kaže se u videu. „Ako kao zaposleni ne podržavate ovo osećanje, pronađete neko drugo mesto za rad. Ako ne podržavate ovo osećanje kao jedan od naših partera, ne želimo da budemo povezani. Ako ne podržavate ovaj osećaj kao klijent, rado ćemo vam pomoći da pronađete drugu agenciju.“

Izvor: AdAge

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.