Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2021, 20:09

Vučić: Vodiću Srbiju da bude još jača i snažnija, da zaštitimo svakog od progona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će "voditi Srbiju da bude još jača i snažnija, da može da pomogne Republici Srpskoj, nikad ne dirajući u pravo Bosne i Hercegovine, da pomognemo našem narodu i u Crnoj Gori i na svakom mestu na kugli zemaljskoj, da zaštitimo svakog srpskog čoveka od progona".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Vodiću Srbiju da bude još jača da može da zaštiti svakog srpskog čoveka

Izvor: Beta, 15.Sep.2021

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će "voditi Srbiju da bude još jača i snažnija, da može da pomogne Republici Srpskoj, nikad ne dirajući u pravo Bosne i Hercegovine, da pomognemo našem narodu i u Crnoj Gori i na svakom mestu na kugli zemaljskoj, da zaštitimo svakog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.