Vrhunski mentori dolaze na Young Lions School u Rovinju – Prijave su u toku

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Feb.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhunski mentori dolaze na Young Lions School u Rovinju – Prijave su u toku

Prvi dan festivala Dani komunikacija za mlade nade hrvatske komunikacijske industrije će biti u znaku povratka u školske klupe – ali ne bilo kakve. Young Lions School je celodnevni program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svetskim stručnjacima namenjen ekskluzivno učesnicima takmičenja Young Lions Croatia, koje će se u posebnoj dvorani odvijati tokom redovnog programa Dana komunikacija.

Pravo iz Kana stiže Maksimilian Kallhed, koji tamo već niz godina vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << prestižnu Roger Hatchuel Akademiju. Predaje i na najboljim školama advertisinga na svetu – Central Saint Martinsu i Hyper Islandu (koju je i sam pohađao), a ovoga proleća njegovo predavanje iz Kana moći ćete da slušate u opuštenoj morskoj atmosferu kojom odiše Rovinj. Preneće vam svoje znanje rešavanja svakog briefa brzinom svetlosti, zato ostavite svoja očekivanja van učionice jer će ih sigurno nadmašiti.

Profesorskom timu priključuje se žena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom kreativnošću. Reč je o Merlee Jayme, neumoljivoj preduzetnica koji je navikla na probijanje kroz najdeblje staklene plafone u kreativnoj industriji. Sada je red da probije i sve vaše predrasude o kreativnom procesu. Dok ceo svet bruji o smanjivanju koncentracije mladih ljudi, Merlee dolazi da otkrije kako se prilagoditi takvoj situaciji umesto da još uvek radite po zastarelim šablonima.

Uticati na živote miliona ljudi? Check. Osvojiti dve nagrade Emmy? Nema problema. Skupiti toliko pratilaca da parirate velikim influenserima Instagrama? Sitnica za Jedi Mastera dizajna Chrisa Doa. Ovaj nagrađivani dizajner kojem mentorstvo miliona ljudi nije ništa novo dolazi da vas naučiti kako izgleda dizajn 21. veka na predavanju koje podstiče kreativne vijuge.

Sve informacije o natjecanju Young Lions Croatia dostupne su na www.danikomunikacija.com.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih svetskih evenata prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, provokativne produkcije te visokokvalitetne organizacije. Organizatori i ove godine jamče raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije da budu deo promene. Više informacija o festivalu pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

***

O ORGANIZATORIMA FESTIVALA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska je neprofitno udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini tako i njenih članova. IAB Hrvatska je deo globalne mreže IAB udruženja.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.