Vreme je za odmor i uživanje u trudničkim danima: Slađa Alegro se “oprostila” od fanova i otkrila pol deteta

Izvor: Story, 16.Jan.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za odmor i uživanje u trudničkim danima: Slađa Alegro se “oprostila” od fanova i otkrila pol deteta

Pevačica Slađa Alegro pre dve godine rekla je sudbonosno “da” svom izabraniku Zoranu, a nedavno je sa svima podelila lepe vesti – da je u blagoslovenom stanju. Lepa pevačica je, nesrećnim slučajem, dva puta izgubila bebu, tako da njena sreća sada ne može da bude veća. Slađa je sa pratiocima na Instagramu podelila još jednu radosnu ... The post Vreme je za odmor i uživanje u trudničkim danima: Slađa Alegro se “oprostila” od fanova i otkrila pol deteta appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DVA PUTA IMALA SPONTANI POBAČAJ: Napravila pauzu u karijeri i sad OTKRILA pol deteta!

Izvor: Svet, 16.Jan.2018

Pevačica Slađa Alegro je, nesrećnim slučajem, dva puta izgubila bebu, tako da ovoga puta nije želela mesecima da potvrdi da je u drugom stanju dok trudnoća nije postala “stabilna”.. Ipak, ona je sada konačno ozvaničila da čeka bebu i to devojčicu, uz emotivnu poruku.. “Počelo je najlepše...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.