Vojvođanin u poseti Beogradu na vodi: „Rupe svuda po fasadi, a stanovi još gori“ (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 09:23

Vojvođanin u poseti Beogradu na vodi: „Rupe svuda po fasadi, a stanovi još gori“ (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak s jedne od terasa Beograda na vodi koji izbliza hvata „rupe svuda po fasadi, a stanovi su još gori“, kako konstatuje autor snimka.
Nedavno je isplivala najgadnija fotka iz stana u Beogradu na vodi, ali sad vidimo da ni spolja nije „gladac“. „Kad Vojvođan daje ocenu BGH2O“, u fokusu su rupe koje će, zaključuje, „zakrpiti, ali kad se sveti Petar preporodi“.
„Te rupe su normalne i zatvaraju se na kraju. Tu je bila pričvršćena >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << skela. Ja sam laik, a znam. Kakav je taj radnik i šta radi tamo?“, požurili su neki da mu objasne.
Drugi poručuju: „Čuvajte se vi da ne dobijete NSH20.“
Kad Vojvođan daje ocenu BGH2O pic.twitter.com/DMITzGudAb
— Ђилкош  (@OtacTroje) December 6, 2022

Ipak, po komentarima, niko ne bi bio naročito iznenađen da rupe ostanu, jer se procenjuje da se o kvalitetu ne vodi mnogo računa i da je „bio čvršći karton siti pod Gazelom“ od Beograda na vodi.
Izvor: Nova
Srbin za 15 miliona kupio ceo 39. sprat u Kuli Beograd, a Vučić se raduje k’o da je njegovo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.