Vina „Tikveš“ i „Tikveš Châteaux &Domaines” osvojila četiri Zlata i Specijalnu nagradu na „Citadelles Du Vin 2020“ u Francuskoj

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2020, 16:51

Vina „Tikveš“ i „Tikveš Châteaux &Domaines” osvojila četiri Zlata i Specijalnu nagradu na „Citadelles Du Vin 2020“ u Francuskoj

U konkurenciji 719 vina iz 29 zemalja vina „Vase de Pierre 2018“, ,,Terrasse à L’Ombre 2018“, ,,Domaine Lepovo Grand Cuvée 2016“ i ,,Vranec Special Selection 2017“ osvojila su Zlatne medalje. Vino ,,Barovo crveno 2017“ dobilo je Specijalnu nagradu „MACEDONIA SPECIAL PRIZE“.

Ovo je jedno od najprestižnijim vinskim takmičenja koje se tradicionalno održava i na kom su vina ,,Tikveš“ i ,,Tikveš Châteaux & Domaines“ ocenjena visokim priznanjima za kvalitet vrhunskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vina. Do sada je ovo najviši poduhvat jedne vinarije iz ovog regiona, čija se reputacija i renome u svetu potvrđuje iz godine u godinu. Za izuzetan kvalitet u toku godine dobija se više od 70 nagrada širom sveta što je još jedan od epiteta najnagrađivanije vinarije Jugoistočne Evrope.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.