VIŠE MUŠKARACA NEGO ŽENA ŽIVI SA MAMOM I TATOM: Ima 30 godina, živi s roditeljima,  nikada nije bio u braku i nema decu!  293.236 je takve dece u Srbiji!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE MUŠKARACA NEGO ŽENA ŽIVI SA MAMOM I TATOM: Ima 30 godina, živi s roditeljima, nikada nije bio u braku i nema decu! 293.236 je takve "dece" u Srbiji!

Tridesetogodišnji Amerikanac koji je dospeo u središte pažnje svetske javnosti pošto je živeo na račun roditelja i uporno odbijao da se iseli iz njihove kuće, u Srbiji bi imao brojne istomišljenike. A ukoliko bi se roditelji u Srbiji poveli primerom njegovih oca i majke koji su ga tužili sudu i tražili da bude izbačen iz kuće, naše pravosuđe bi imalo pune ruke posla.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.