VIDELA UPLAKANU DEVOJČICU: Kad je Marija Šerifović saznala o čemu se radi, OVAKO je odreagovala

Izvor: Story, 30.Avg.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDELA UPLAKANU DEVOJČICU: Kad je Marija Šerifović saznala o čemu se radi, OVAKO je odreagovala

Pop pevačica Marija Šerifović razbesnela se danas, pa odlučila da uradi nešto što je retko koja domaća poznat ličnost uradila. Naime, ona je na jednoj klupi u Beogradu ugledala uplakanu devojčicu i prišla joj da vidi o čemu se radi. Ona joj je ispričala da su joj iz džepa u rancu ukrali 650 dinara za ... The post VIDELA UPLAKANU DEVOJČICU: Kad je Marija Šerifović saznala o čemu se radi, OVAKO je odreagovala appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

KO KAŽE DA SU ZVEZDE UMIŠLJENE?! Marija Šerifović videla UPLAKANU devojčicu u parku i svojim GESTOM nas je sve kupila! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018

Marija Šerifović je u parku na Novom Beogradu naišla na uplakanu 11-godišnju devojčicu kojoj su dečaci ukrali mesečni džeparac od 650 dinara. Šerifovićka je besna odlučila da snimi video i poruči svim da ne budu g.vna i dala devojčici 2.000 dinara. “Koliko je tužno gde i kako živimo....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.