KRUNIĆEVE UBICE IMALE  OPASNE POMAGAČE: Novi detalji likvidacije banjalučkog biznismena! Ko je napadačima dojavio kada je meta u kolima! Evo kako se spasao vozač Goran Ilić! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Apr.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUNIĆEVE UBICE IMALE OPASNE POMAGAČE: Novi detalji likvidacije banjalučkog biznismena! Ko je napadačima dojavio kada je meta u kolima! Evo kako se spasao vozač Goran Ilić! (VIDEO)

Ubice su Slavišu Krunića pratile danima pre nego su se odlučile za napad. To svedoči mesto na kom je pucano. Do njegove kuće moglo se stići na dva načina, ali on je uvek korisitio put na kojem je i organizovana sačekuša. Ubice su automobilu prišli na krivini na kojoj je automobil morao da uspori.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.