Izvor: Luftika.rs, 02.Okt.2022, 10:01

Siledžija se iživljava nad ženom u Mladenovcu, udara je pesnicom u glavu i davi (VIDEO)

Noćas oko dva časa iza ponoći u Mladenovcu zabeležen je novi slučaj nasilja nad ženama. Na snimku se vidi muškarac koji fizički zlostavlja ženu nasred ulice.
On je najpre ženu počeo da čupa za kosu, a potom da je steže za vrat, da bi sve eskaliralo kad je nesrećnoj ženi udario nekoliko šamara iz sve snage.
Na snimku koji je objavljen na Tviteru može se videti kako žena najpre prilazi kolima koja su u prolazu i jednom muškarcu nešto objašnjava.
U tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prilazi joj drugi muškarac s leđa i počinje da je vuče za kosu.
02:00
2. Oktobar 2022
Nasilje nad komšinicom
Mladenovac, 25. Maj
RT S V I pic.twitter.com/5A06vEMRBm
— obradovicev (@obradovicev) October 2, 2022

 
Odjednom je najveći problem što je pretučena Sara rodila u 19, a ne što joj je glava udarana u pločice?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) JEZIVE SCENE NASILJA U MLADENOVCU: Muškarac brutalno tuče ženu, šamara je i davi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2022

Noćas oko dva časa iza ponoći u Mladenovcu jedan muškarac fizički je nasrnuo na ženu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

IDENTIFIKOVAN SILEDŽIJA SA UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA Davio i šamarao ženu na ulici u Mladenovcu, pa POBEGAO, za njim raspisana potraga

Izvor: Blic, 02.Okt.2022

U zajedničkoj akciji policije i tužilaštva iz Mladenovca identifikovan je muškarac (57) koji je sinoć oko dva sata iza ponoći tukao ženu (48) nasred ulice, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.