U Rovinju na ekskluzivnom party-ju predstavljen Journal Srbija, novi digitalni lifestyle magazin za dobar životni stil

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Sep.2022, 12:23

U Rovinju na ekskluzivnom party-ju predstavljen Journal Srbija, novi digitalni lifestyle magazin za dobar životni stil

Journal, najuticajniji hrvatski lifestyle portal, je na ekskluzivnom party-ju u Rovinju zvanično lansirao svoj novi portal Journal Srbija. Sjajna proslava u čast širenja poslovanja okupila je ugledne goste iz cele regije – brojna poznata lica, regionalne influensere, poslovnu elitu, predstavnike medija i marketinške industrije. Među zvanicima su bili i Nika Turković, Nela Đinđić, Rita Rumora, Enis Bešlagić, Branka Bebić Krstulović, Sandra Perković, Ana Radišić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Ivan Šarić, Andrija Jarak, Mojmira Pastorčić, Damira Gregoret, Ilija Radić i mnoga druga poznata imena.

Journalovi su event-i jedni od onih za koje se uvek traži pozivnica više i o kojima se još dugo priča, a takav je bio i ovogodišnji rovinjski party. Glamurozno veče su posebnim učinili nestvarno lep ambijent platoa ispred crkve svete Eufemije, uređenje s puno stila i dobra atmosfera koju je stvorio nastup Sergeja Ćetkovića, pevača predivnog glasa i regionalnog zvezdanog statusa. Birano društvo je odličilo da se zabavlja družeći se uz poslužene istarske specijalitete i fina pića, dok im je zadivljujući pogled na rovinjsku modru pučinu oduzimao dah.

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija, novi srpski digitalni glossy magazin i ultimativni vodič kroz najlepše segmente lifestyle-a i društvenog života. Journal.rs je omiljeno online mesto za dobro jutro, kao i sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetizovani sadržaj koji obogaćuje svakodnevnicu.

Iz svoje beogradske kancelarije Journal.rs kreira i prati trendove i stvara sadržaj koji čitaoce opušta i zabavlja. Na Journalu ćete među prvima saznati za novootvoreno mesto u gradu, poslednji tik tok beauty trend ili najbolji skincare proizvod, a pronaći ćete i preporuke šta videti, gde otputovati, koje beauty novitete isprobati, koje nove trendove zapratiti. Journalove teme čitaoce pokreću da dublje istraže nova područja života i učine ga lepšim, zanimljivijim i kreativnijim.

Osnivačica Journala je Iva Radić, koja je portal pokrenula s puno entuzijazma i višegodišnjim iskustvom u medijima te jako dobrim poznavanjem domaće i regionalne publike. Cilj joj je čitateljkama pružiti samo najbolje pa je i sama deo kreativne redakcije i uvek uključena u stvaranje sadržaja. Takođe, sa svojim timom i klijentima već sedam godina pouzdano vodi Journalovo poslovanje i gradi besprekornu reputaciju.

Jako sam sretna što smo konačno prisutni u Srbiji i prezadovoljna odlukom da za širenje poslovanja na regiju odaberemo baš Beograd. Baš kao i mi u Journalu, Beograđani su ljudi širokih pogleda na život i istinski ljubitelji svega dobroga, kvalitetnog i lepog i tu se prepoznajemo. Uživaćemo u svojoj misiji da i u Srbiji budemo predvodnici svih trendova„, izjavila je Iva Radić, osnivačica i direktorka portala Journal.

Journal.rs je lifestyle portal za urbane, stilski, modno i društveno osvešćene ljude, cool kreativce, hedoniste, ljubitelje dobre hrane, putovanja, netaknute prirode i ispunjenog života. Journalove su priče napisane zanimljivo i iz prve ruke, a lični pristup temama prate i zadivljujuće fotografije visoke estetike, koje nude gotovo pa impresivno iskustvo i čitaocu daju osećaj da je sve to zaista sam video, doživeo i zavirio iza kulisa.

Journalove teme nude pogled na lepu stranu modernog načina života. To je sve ono što naše živote čini ispunjenijima i boljim – moda, lepota, kultura, enterijer i dizajn, gastronomija, putovanja, slobodno vreme, umetnost, zdrav način života, tehnologija, majčinstvo, deca, kao i teme za moderne muškarce. Pa iako je tematika na prvi pogled lagana i svakodnevna, pristup tekstovima je novinarski ozbiljan, a opet prožet ličnim iskustvom, pun profesionalne znatiželje, dubokog istraživanja i kreativnog promišljanja.

Hrvatski portal je Journal.hr nedavno redizajniran s ciljem da zadrži Journalovu prepoznatljivu eleganciju i doda joj moderan šarm s dozom klasike koja nikada ne izlazi iz mode. Misao vodilja u središtu redizajna bila je visoka dostupnost sadržaja koji je prilagođen svakom čitaocu. Novi redizajnirani Journal prati preferencije čitaoca i olakšava mu pristup sadržaju koji ga zanima, a u isto vreme izgleda fantastično.

Srpski je Journal.rs lansiran na novom redizajniranom izgledu i funkcionalnostima pa je u samom startu kod srpske publike izazvao wow efekt. Journalov je entuzijastični ženski tim još jednom dokazao da njihov lifestyle portal svaku temu može obraditi na dubok i smislen način, uz nivo produkcije i estetike kojom bi se ponosili i vodeći svetski lifestyle magazini.

Ovim je iskorakom na regionalno tržište Journal napravio svoj prvi korak prema sledećem ambicioznom, ali sasvim opravdanom cilju – postati najuticajniji regionalni lifestyle portal koji stvara trendove i svojim čitaocima služi kao neiscrpna enciklopedija dobrog stila.

Foto: Martina Movrić

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.