Tuga u porodici Sanje Kužet: Preminuo otac poznate voditeljke

Izvor: Story, 14.Sep.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga u porodici Sanje Kužet: Preminuo otac poznate voditeljke

Popularna voditeljka Sanja Kužet trenutno prolazi kroz jedan od najtežih životnih perioda. Naime, ovo lepo TV lice juče je ostalo bez oca. Sanja se nedavno pojavila na 60. rođendanu pevačice Ane Bekute gde je sa medijima podelila to da njeni roditelji imaju problema o kojima nije htela da detaljiše. – Privatno se u mom životu ne dešavaju ... The post Tuga u porodici Sanje Kužet: Preminuo otac poznate voditeljke appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

TUGA Sanji Kužet umro otac

Izvor: Blic, 14.Sep.2019

Voditeljka Sanja Kužet nedavno je priznala da prolazi kroz težak period, jer joj je roditelj bolestan, a danas je tužan dan u porodici Kužet, budući da je Sanjim tata preminuo, prenosi "Stori".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.