Tri promene koje se dešavaju kada prestanete da jedete beli hleb

Izvor: Story, 16.Jul.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri promene koje se dešavaju kada prestanete da jedete beli hleb

Hleb je mnogima omiljena namirnica bez koje ne mogu da zamisle dan. Ali, isto tako, ova bomba prepuna ugljenih hidrata dolazi u puno različitih oblika od kojih su neki štetni za naše telo i liniju, dok drugi zaslužuju samo reči hvale. Saznajte šta će se dogoditi s vašim telom ako u potpunosti izbacite beli hleb. ... The post Tri promene koje se dešavaju kada prestanete da jedete beli hleb appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta će se desiti vašem telu ako prestanete da jedete beli hleb

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2017, 05:31

Hleb je mnogima omiljena namirnica bez koje ne mogu da zamisle dan. Ipak, isto tako, hleb dolazi u puno različitih oblika od kojih su neki štetni za naše telo i liniju, dok drugi zaslužuju samo reči hvale. Stručnjaci često savetuju da iz ishrane obavezno treba da izbacimo beli hleb. A evo šta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.