Teretnjaci na prelazu Batrovci čekaju osam sati

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na prelazu Batrovci čekaju osam sati

Beograd -- Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam sati, a na Horgošu tri sata, saopštio je jutros AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretnjaci na prelazima Kelebija i Bezdan, takodje na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, a na prelazu Bačka Palanka sat vremena.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, kao i na naplatnim stanicama, nema dužih zadržavanja.

AMSS napominje da su zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povoljnih vremenskih uslova i perioda lepog vremena gotovo idealni uslovi za vožnju.

U popodnevnim satima očekuje se pojačan saobraćaj na izlaznim putevima iz većih gradova, kao i onima koji vode ka omiljenim vikend destinacijama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.