Svetozar Janevski i ,,Tikveš,, proglašeni za najmenadžera i kompaniju godine u Jugoistočnoj Evropi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetozar Janevski i ,,Tikveš,, proglašeni za najmenadžera i kompaniju godine u Jugoistočnoj Evropi

Vinarija ,,Tikveš,, i njen predsednik Upravnog odbora Svetozar Janevski dobitnici su Međunarodnog priznanja za Najmenadžera i najkompaniju godine koju dodeljuje regionalna kancelarija za jugoistočnu Evropu Evropskog udruženja menadžera i časopisa ,,Euromenadžer,, (Euromanager)

Za nagradu godine koja se dodeljuje 32. put bilo je nominovano 2000 menadžera i kompanija iz celog regiona. Dosadašnji dobitnici nagrada, poslovna udruženja i komore kao i istaknuti pojedinci iz akademske >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i poslovne zajednice Jugoistočne Evrope dostavili su predloge komisiji na osnovu kojih je nominovala kandidate.

,,Ova međunarodna priznata nagrada pripada Vama i Vašoj kompaniji za izuzetne rezultate u svim segmentima svog poslovanja,, navodi se između ostalog u čestitki žirija Evropskog udruženja menadžera, upućeno ,,Tikveš,, vinariji i gospodinu Janevskom.

,,Ovo priznanje posvećujem svim svojim saradnicima, partnerima u investicionoj grupi M6 i zaposlenima u „Tikvešu“. Ovo je rezultat moje i njihove ogromne energije, napornog rada, znanja, a iznad svega poverenja u naše vizije za uspeh „Tikveš“ vinarije, kao vodećeg proizvođača vina u našem regionu, na globalnom nivou,, rekao je Janevski zahvalivši se na priznanju, u svoje ime i kompanije ,,Tikveš,,.

Vinarija „Tikveš“ i gospodin Janevski su jedini dobitnici ovogodišnje nagrade iz Makedonije. Pored toga, nagrada za „Najmenadžera i najkompaniju godine“ je dobilo još 24 menadžera i kompanija iz 14 zemalja Evrope.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.