Superluksuzna verzija Mercedesovog pik-apa od 105.000 €

Izvor: B92, 12.Jul.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superluksuzna verzija Mercedesovog pik-apa od 105.000 €

Firma Carlex Design podvrgla je Mercedes X klase specijalanom tretmanu, za klijente koji bi želeli da se njihov pik-ap razlikuje od konfekcije.

Neki bi rekli da Mercedesov pik-ap nije ništa drugo do prepakovana Nissan Navara sa dodatnim stilskim intervencijama i trokrakom zvezdom na maski hladnjaka.

Carlex Design ne misli tako, već u X klasi vidi potencijal za doradu nakon koje bi vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog automobila uživali u luksuzu dostojnom jednog Maybacha.

Upravo je Maybach bio inspiracija za stilske detalje na karoseriji, ali i u kabini modifikovanog Mercedesovog pik-apa.

Ovo zadovoljstvo kupce će koštati 105.000 evra, u osnovnoj verziji a, po želji, klijenti mogu potrošiti i više novca – Carlex će im rado izaći u susret ako imaju dodatne zahteve.

Stilski, dorađena X klasa podseća po nekim elementima na Maybach S650 Cabrio.

To se pre svega odnosi na izgled prednje maske i točkova.

Modifikacije uključuju ukrasne dodatke od ugljeničnih vlakana, dok je unutrašnjost opremljena Recaro sedištima i obložena kožom.

Carlex je svoju verziju X klase nazvao “Yachting Edition”, pa je shodno tome vozilo na promotivnim fotografijama upario sa pravom jahtom.

.

.

.
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Superluksuzna verzija Mercedesovog pik-apa

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018

Firma Carlex Design podvrgla je Mercedes X klase specijalanom tretmanu, za klijente koji bi željeli da se njihov pik-ap razlikuje od konfekcije...Neki bi rekli da Mercedesov pik-ap nije ništa drugo do prepakovana Nissan Navara sa dodatnim stilskim intervencijama i trokrakom zvijezdom na maski hladnjaka...Carlex...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.