Izvor: Luftika.rs, 04.Okt.2022, 12:35

„Stvarno neko kupuje na rate? To je dijagnoza!“ Zbog ovog tvita gore mreže

Samo onaj ko nije razbio tek kupljeni parfem, novu paletu senke, pudera za lice, pocepao novu košulju…može se smatrati srećnikom. I samo oni kojima se nešto slično desilo mogu razumeti tu „bol“.
Upravo takva jedna situacija desila se tviterašici, koja je sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila detalje priče.
– Od današnjih postignuća izdvajam da sam upravo razbila punu bočicu parfema. Kupljenog na rate – napisala je i objavila fotografiju.
Ređali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se komentari „podrške“.
Jedna žena je napisala da se njoj desila slična situacija, pa je muž slučajno usisao, zbog čega im je kuća danima mirisala na Dior kad usisavaju, druga tviterašica je napisala da je na isti način uspela da parfemom razbije lavabo, bilo je i šaljivih da će cela zgrada mirisati divno i da je „odličan izbor parfema napravila“…
Ali, jedan se posebno izdvojio.
Printscreen/Twitter A onda je krenula „zabava“. Tviteraši su se komentarima „obrušili“ na ovaj tvit, pa su se ispod ređali ne tako prijatni epiteti.
„Nedostatak mozga je znak da ne treba među ljude“, „znaš li uopšte cenu dobrog parfema“, „tvoj tvit je vlastiti znak da si de*il“…
Printscreen/Tvitter Komentar ovog korisnika izazvao je burne reakcije, najviše zbog površnog stava da je parfem kupljen kao statusni simbol, a ne nešto što je dotična zapravo mogla da priušti i to još na rate.
“Depresija? To ne postoji! Bolje uzmi kanap…” Devojka objavila jezive poruke koje je dobijala
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.