Španija: Zabranjeno reklamiranje kladionica na dresovima

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Jul.2020, 13:33

Španija: Zabranjeno reklamiranje kladionica na dresovima

Kako je preneo El Pais, španske vlasti pooštravaju propise u vezi sa oglašavanjem kladioničarskih kompanija.

To će uticati na Valensiju, Alaves, Leganes, Granadu, Majorku, Sevilju, Osasunu i Levante, čiji je glavni sponzor kladioničarska kompanija.

Prema španskom zakonu o oglašavanju, dozvoljen je prozor od četiri sata za reklamiranje kladioničarskih kompanija, od jedan čas posle ponoći do pet časova ujutro.

Osim na dresovima, kladioničarske kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << neće više moći da sponzorišu ime stadiona ili bilo koji drugi aspekt klubova.

Španska vlada nameravala je da odluku o zabrani uvede ovog leta, ali je odloženo zbog vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa, pa će novi zakon, kada prođe kroz Brisel, biti na snazi od početka naredne sezone 2020/2021.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.