Snimljena kako vozi preko 700 km/h, dobila maksimalnu kaznu

Izvor: B92, 10.Jul.2020, 10:01

Snimljena kako vozi preko 700 km/h, dobila maksimalnu kaznu

Zamislite kako biste se osećali da vam na kućnu adresu stigne kazna na kojoj piše da ste vozili 703 km/h.

Pojedini Fordovi automobili mogu da budu veoma brzi, ali niko ne bi očekivao da jedan Focus može da juri putem poput rakete.

Nikome nije prijatno kada ga snimi kamera za prekoračenje brzine, pa mu na kućnu adresu stigne kazna. Svakako nije prijatno, ali zamislite kako biste se osećali da dobijete kaznu na kojoj piše da ste vozili 703 km/h!

Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je takva kazna stigla na adresu vlasnice Forda Focusa iz Italije, piše Autoappassionati.

Naime, žena je snimljena u Ankoni, na mestu gde je dozvoljeno voziti maksimalno 70 km/h. Zbog prekoračenja od 630+ km/h mora da plati 850 eura kazne, uz 10 kaznenih bodova na dozvoli.

Podsećamo, najbrži produkcijski Focus može da razvije brzinu od 250 km/h, što je dovoljan razlog za pisanje žalbe - ako već nema zdravog razuma kod onih koji pišu i proveravaju kazne.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vozila Ford Focus preko 700 km/h, snimio je radar

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2020

Zamislite kako biste se osjećali da vam na kućnu adresu stigne kazna na kojoj piše da ste vozili 703 km/h. Pojedini Fordovi automobili mogu da budu veoma brzi, ali niko ne bi očekivao da jedan Focus može da juri putem poput rakete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.