Snežana Dakić podelila tužnu uspomenu: Plačem dok ovo pišem

Izvor: Story, 15.Dec.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić podelila tužnu uspomenu: Plačem dok ovo pišem

Poznato TV lice Snežana Dakić s vremena na vreme sa pratiocima na Instagramu deli neka svoja razmišljanja, iskustva ili sećanja. Ovoga puta voditeljka se prisetila priče sa skijanja, koja joj je čak izmamila suze na lice. Više o tome, pročitajte u nastavku: – Dolazeći na Staru planinu, setih se nekoliko zima kada sam dolazila porodično, sa ... The post Snežana Dakić podelila tužnu uspomenu: Plačem dok ovo pišem appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"Plačem dok ovo pišem!" Snežana Dakić podelila TUŽNU VEST na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2019, 00:36

Teško joj je!..Snežana Dakić podelila je sa pratiocima na Instagramu priču sa skijanja, kada se njoj draga osoba povredila. Voditeljka je priznala da se rasplakala dok je pisala objavu za društvene mreže...A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Dec 15, 2019 at 11:52am PST.. - Dolazeći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.