Slavni muzičar čuo LJUBAVNI VAPAJ poznate glumice i sad se SVI ODBROJAVAJU do PRVOG POLJUPCA!

Izvor: Story, 17.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni muzičar čuo LJUBAVNI VAPAJ poznate glumice i sad se SVI ODBROJAVAJU do PRVOG POLJUPCA!

Šarliz Teron (43) nedavno je šokirala obožavaoce i javnost činjenicom da nikako ne može pronaći dečka, te da je muškarci ne zovu da izađu na sastanak. – Neko bi trebalo da skupi hrabrost i da me pozove da izađemo jer sam šokantno slobodna – izjavila je za Entertainment Tonight glumica, poznata po tome da nema ... The post Slavni muzičar čuo LJUBAVNI VAPAJ poznate glumice i sad se SVI ODBROJAVAJU do PRVOG POLJUPCA! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Šarliz Teron svojim ljubavnim vapajem dozvala poznatog muzičara!

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2019, 12:59

Šarliz Teron (43) nedavno je šokirala obožavaoce i javnost činjenicom da nikako ne može pronaći dečka, te da je muškarci ne zovu da izađu na sastanak. Glumica je svojim ljubavnim vapajem dozvala poznatog muzičara!..Za "Entertainment Tonight" glumica Šarliz Teron izjavila:.."Neko bi trebalo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.