PRVA FOTKA Siniše Mihajlovića nakon izlaska iz bolnice! (foto)

Izvor: Story, 25.Avg.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA FOTKA Siniše Mihajlovića nakon izlaska iz bolnice! (foto)

Budući da je pre nekoliko nedelja Siniša Mihajlović potvrdio za medije da vodi tešku bitku protiv leukemije, u nedelju popodne dobijena je još jedna potvrdu da je pobeđuje, piše Mondo. Naime, prema pisanju italijanskog lista “Gazeta dello Sport”, Miha je danas napustio bolnicu i intenzivnu terapiju da bi u seo na klupu svog tima na gostovanju Veroni! ... The post PRVA FOTKA Siniše Mihajlovića nakon izlaska iz bolnice! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Izjava legendarnog Srbina Siniše Mihajlovića zbog koje mu SVI APLAUDIRAJU: Obećao sam da ću biti sa vama! (foto)

Izvor: Story, 26.Avg.2019, 13:43

Budući da je pre nekoliko nedelja Siniša Mihajlović potvrdio za medije da vodi tešku bitku protiv leukemije, u nedelju popodne dobijena je još jedna potvrdu da je pobeđuje, piše Mondo. Naime, prema pisanju italijanskog lista “Gazeta dello Sport”, Miha je danas napustio bolnicu i intenzivnu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.