Premijerka Danske ne isključuje sumnju na sabotažu gasovoda Sjeverni tok 1 i 2

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2022, 13:51

Premijerka Danske ne isključuje sumnju na sabotažu gasovoda Sjeverni tok 1 i 2

Danska premijerka Mette Frederiksen izjavila je 27. septembra da ne može isključiti sumnju na sabotažu nakon primijećenih slučajeva curenja na gasovodima Sjeverni tok 1 i 2 koji trebaju prevoziti ruski gas ispod Baltičkog mora do Evrope. Premijerka je ovo izjavila nakon što su dan ranije primijećeni simultani problemi na ta dva gasovoda. Kremlj je takođe 27. septembra izrazio zabrinutost zbog curenja na tim gasovodima uz ocjenu da ne treba isključiti nijednu pretpostavku, uključujući i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Danska premijerka ne može da isključi sumnju na sabotažu na gasovodima Severni tok jedan i dva

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2022

Danska premijerka Mette Fredriksen izjavila je danas da ne može da isključi sabotažu posle primećenih slučajeva curenja na naftovodima Severni tok jedan i dva koji treba da prevoze ruski gas ispod Baltičkog mora do Evrope.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.