Schneider Electric učvršćuje prisustvo u Srbiji kao najveća IT kompanija u zemlji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Jul.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Schneider Electric učvršćuje prisustvo u Srbiji kao najveća IT kompanija u zemlji

Vodeći proizvod SEDMS NS-a, softver ADMS, predstavlja najnaprednije rešenje na svetu koje omogućava upravljanje sistemima za distribuciju električne energije. Zahvaljujući rešenju ADMS, značajno se redukuju operativni troškovi, dok se istovremeno povećava bezbednost i održivost elektroenergetskih sistema koji ga primenjuju.

Nastavićemo da razvijamo ADMS i ostala softverska rešenja i da ulažemo u dalji razvoj SEDMS NS“, najavio je novi generalni direktor kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << SEDMS NS Luis Dakosta. „Naš cilj je da nastavimo dalji razvoj ADMS rešenja, ulaganjima prvenstveno u ljude i da zaposlene maksimalno uključimo u širenje poslovanja i kreiranje inovativnih rešenja. ADMS softver je najbolje rešenje u svom domenu na svetu i prepoznato je od strane kompanija za istraživanje poput GARTNER-a“, naglasio je Dakosta.

Kako bismo ostvarili naše planove, kroz saradnju sa univerzitetima u Srbiji ulažemo u edukativne programe kako bismo otvorili vrata visokokvalifikovanim inženjerima. Biće mi zadovoljstvo da sarađujem i podelim svoje iskustvo sa mladim, talentovanim ljudima“, istakao je Dakosta.

Tokom nedavne posete predsednika Francuske Emanuela Makrona Beogradu potpisani su sporazumi o saradnji između SEDMS NS i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Cilj sporazuma je podrška najtalentovanijim studentima u narednim godinama i otvaranje mogućnosti za sticanje praktičnih znanja, finansijsku pomoć tokom studija i potencijalno zaposlenje nakon diplomiranja.

O kompaniji Schneider Electric

Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu, osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da sa manje resursa ostvare više, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge na polju energetike i automatizacije u integrisana rešenja za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Spremni smo da otvorimo nebrojene mogućnosti, koje pruža jedna otvorena, globalna i inovativna zajednica koja sa žarom deli našu svrhu i vrednosti koje su inkluzivne i osnažujuće.

www.se.com/rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Schneider Electric učvršćuje prisustvo u Srbiji kao najveća IT kompanija u zemlji

Izvor: ItRešenja.com, 19.Jul.2019, 00:11

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji nastavlja da ulaže u najveći IT centar za upravljanje elektroenergetskim sistemima, SEDMS NS. Kompanija je sada u celosti u vlasništvu Schneider Electric-a...Vodeći proizvod SEDMS NS-a, softver ADMS, predstavlja...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.