Saša Kovačević otkrio zašto ne ide na nudističku plažu

Izvor: Story, 10.Avg.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević otkrio zašto ne ide na nudističku plažu

Ispred kamera emisije “Premijera” nedavno se našao i vidno umoran pop pevač Saša Kovačević koji radi punom parom na crnogorskom primorju. Pevač je otkrio kako mu protiče radno leto, ali i odgovorio na pitanje novinara da li ima naviku da posećuje nudističku plažu. – Nisam spavao već treći dan. Idemo direktno sa jednog kraja na drugi, tri ... The post Saša Kovačević otkrio zašto ne ide na nudističku plažu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽASNO STANJE: Saša Kovačević sav OTEČEN i BEZ ENERGIJE - Ne spavam TRI DANA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018

Otkrio je zbog čega!..Jedan od najpopularnijih pevača sa naših prostora i san mnogih žena, nedavno je priznao da nema puno vremena za odmor jer radi punom parom, pa se zbog toga oseća veoma umorno i potpuno je bez energije...- Nisam spavao već treći dan. Idemo direktno sa jednog kraja na drugi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.