Šarliz Teron OTKRILA da li je u romansi sa Bredom Pitom, evo šta je rekla

Izvor: Story, 17.Feb.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarliz Teron OTKRILA da li je u romansi sa Bredom Pitom, evo šta je rekla

Lepu glumicu u poslednje vreme povezuju sa slavnim zavodnikom. Šarliz Teron na svoj način je demantovala da je u vezi sa Bredom Pitom. Ranije je objavljeno da se Pit i oskarovka “tajno viđaju” već nekoliko meseci, ali da ne žele da obelodane svoju vezu da ih ne bi opsedali mediji, pošto su se oboje već ... The post Šarliz Teron OTKRILA da li je u romansi sa Bredom Pitom, evo šta je rekla appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Šarliz Teron konačno otkrila da li je u vezi sa Bredom Pitom

Izvor: B92, 18.Feb.2019, 12:44

Početkom meseca strani mediji su pisali kako su glumci Šarliz Teron i Bred Pit u tajnoj vezi...Iako su ih mnogi već proglasili najlepšim parom Holivuda, izgleda da su vesti koje su se kasnije pojavile da par nije u vezi, zaista tačne...Šarliz je gostovala u emisiji kod Elen Dedženeris gde je potvrdila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.