Saobraćaj umerenog intenziteta, na granicama čekanje do 20 minuta

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj umerenog intenziteta, na granicama čekanje do 20 minuta

Beograd -- U Srbiji će danas saobraćaj biti umerenog intenziteta, na graničnim prelazima putnička vozila ne čekaju duže od 20 minuta, a kamioni čekaju i po nekoliko sati.

Teretna vozila na graničnom prelazu Bačka Palanka čekaju osam sati, na Batrovcima 14 sati, na Kelebiji četiri, a na Horgošu šest sati.

Iz Auto-moto saveza Srbije navode da će vozače i danas pratiti stabilne vremenske prilike, dobri uslovi za vožnju i umeren intezitet saobraćaja, sem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na početku i kraju radnog dana kada se broj vozila u saobraćaju uobičajeno povećava.

Zbog radova treba očekivati usporenu vožnju, a posebno na onim frekventnijim putevima, medjutim, postoje i deonice na kojima je saobraćaj obustavljen i preusmeren na obilazne i alternativne pravce.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.